trendy keukens

Kwaliteitskeukens met een trendy design; ook die vind je bij Henri Vos Keukens. Kies voor kleur of val op met glimmend goud. Jouw smaak, jouw stijl.

groen design

Groen is altijd goed. Groen is sfeervol, tijdloos en toch helemaal van nu. De strakke lijnen van deze prachtige designkeuken brengen rust. Een stijlvolle keuze.

eiland design

Aan een eiland -met barfunctie- is het altijd lekker aanschuiven. De combinatie van zwart, wit en naturel geeft deze keuken een opvallend en eigen karakter.

goud design

Gedurfd maar wat een eyecatcher! Goud staat voor luxe, voor glans en voor durf. Combineer met hout(look) voor balans.

minimalistisch design

Sober en eenvoudig. De belijning van deze minimalistische keuken staat als een huis. De kleikleur is neutraal en past in vrijwel iedere woonstijl. Verliefd op deze stijl? We laten je graag zien hoe deze keuken matcht met jouw ruimte.

3D design

Opvallend en strak. De achterwand met 3D wandelement is een echte blikvanger van deze designkeuken. Door te kiezen voor één kleurtoon versterk je het strakke effect. We maken graag een exclusief ontwerp voor je!

wit design

Wit kwam, zag en overwon. Witte keukens zijn niet meer weg te denken uit ons interieur en dat is niet voor niets. Opvallend detail  is het dunne werkblad dat zorgt voor een verfijnde uitstraling.

greeploze opties

wil jij ook een echte Henri Vos?

Van grote leefkeuken tot klein en compact; onze handen maken ‘m graag voor je! Ons vakmanschap garandeert je de keuken van je dromen. Wij kunnen het maken; precies zoals jij het bedacht had. Natuurlijk met respect voor jouw budget. Want een Henri Vos past in iedere woning!