Lacanche apparatuur

Het neusje van de zalm, de topklasse onder de fornuizen. Hoe je het ook wilt noemen: met een Lacanche fornuis  kook je op een no-nonsense fornuis van hoogwaardige kwaliteit. 

lacanche ovens

uniek en helemaal op maat

Een Lacanche fornuis is ontwikkeld door professionele gebruikers en wordt volledig naar wens samengesteld uit professionele componenten. 

Je kunt kiezen uit een geheel elektrisch Lacanche fornuis met inductie kookplaten of een Lacanche fornuis met gasbranders. En wat je er verder aan toe wilt voegen is jouw keuze! Wat dacht je van een stoomkoker, friteuse, plancha of grill? 

van groot tot klein

Welke kleur kies jij?

Een Lacanche fornuis is in heel veel kleuren uit te voeren. Van zachte poedertinten als quartz roze, lindegroen of ivoor tot statementkleure als Portugees blauw, Rood Griotte of Provencaals geel. 

Overweeg je een Lacanche aan te schaffen? Laat het ons weten en we plannen dan graag een afspraak voor je in de kookstudio in Tull en Het Waal (bij Utrecht) zodat je het fornuis kunt leren kennen en al haar mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken.

kleurenwaaier

WIL je ook een echte henri vos?

Van grote leefkeuken tot klein en compact; onze handen maken ‘m graag voor je! Ons vakmanschap garandeert je de keuken van je dromen. Wij kunnen het maken; precies zoals jij het bedacht had. Natuurlijk met respect voor jouw budget. Want een Henri Vos past in iedere woning!