iedere keuken is uniek

Jouw huis, jouw stijl en jouw wensen maken jouw keuken. Een Henri Vos is daarom altijd uniek!

SBF Henri Vos en Roelofsen Keukens LR 6582 bewerkt

smaken verschillen

En dat is maar goed ook. Daarom is een maatwerk keuken een keuken die bij je past. We maken ‘m speciaal voor jou op basis van jouw wensen en mogelijkheden. 

eerst een ontwerp

De eerste schets geeft al een mooi beeld

Henri komt altijd bij je thuis! Hij proeft de sfeer, bekijkt de ruimte en neemt je wensenlijstje door. Wat wil je, wat is er mogelijk en wat zou een mooie opstelling en indeling kunnen zijn? Het resultaat? Een eerste schets van Henri’s hand. Dat ontwerp geeft je al een mooi beeld van de nieuwe keuken!

Van schets tot offerte

De schets wordt verder uitgewerkt tot 3D-ontwerp en prijsopgave

Op de locatie van Henri Vos Keukens wordt de schets uitgewerkt tot een realistisch 3D-ontwerp. De prijsopgave wordt gemaakt en tijdens je bezoek aan de showroom toegelicht.

vakwerk

De vakman gaat voor je aan de slag

Nu begint je keuken echt vorm te krijgen! In de werkplaats worden alle onderdelen zorgvuldig op maat gemaakt. Ben je in de showroom? Neem dan eens een kijkje in de werkplaats; hier vindt jouw Henri Vos keuken zijn oorsprong.

gemaakt met onze eigen handen

Jouw keuken verdient ons vakmanschap

In onze werkplaats gebeurt het. Daar maken we eigenhandig jouw keuken. Met alle zorg en aandacht voor het beste resultaat. Zodat de keuken straks bij aflevering perfect past en je er snel van kunt genieten.

Experts in hout en grepen

wil je ook een echte Henri Vos?

Van grote leefkeuken tot klein en compact; onze handen maken ‘m graag voor je! Ons vakmanschap garandeert je de keuken van je dromen. Wij kunnen het maken; precies zoals jij het bedacht had. Natuurlijk met respect voor jouw budget. Want een Henri Vos past in iedere woning!