robuust en puur: de houten keuken

Stoer, sterk en duurzaam! De houten keuken is niet voor niets zo gewild. Henri Vos maakt ‘m op maat; helemaal zoals jij het wilt.

Zoek je daarnaast een bijpassende tafel, wandmeubel of losse kast? Onze handen maken het voor je!

industrieel hout

Stoer en ingetogen, maar dan in hout! Een industriële sfeer laat zich perfect vangen in hout. Combineer met zwart en staal en de uitstraling is compleet.

modern hout

Hout is perfect voor een strakke look! De combinatie van wit en zwart is een blijvertje, Strakke belijning, fris en modern.

geribbeld hout

Luchtig en sober; geribbeld hout geeft je keuken een bijzondere touch. Combineer met lichte tinten en je creëert een heel eigen stijl.

eenvoudig hout

Mooi in al zijn eenvoud: strakke lijnen. Perfect voor een kleinere ruimte en goed te combineren met verschillende woonstijlen.

zwart hout

Chique en stoer; zwart met een modern kaderfront. Ook dat is een houten keuken. Volop ruimte door de kasten en lades en in te delen zoals jij dat wenst en het beste past in jouw keuken.

klassiek hout

Dat klassiek en oubollig echt niet hetzelfde zijn, bewijst deze houten keuken maar eens te meer. Stijlvol en elegant met de klasse en kracht van echt hout.  

Experts in hout

wil je ook een echte Henri Vos?

Van grote leefkeuken tot klein en compact; onze handen maken ‘m graag voor je! Ons vakmanschap garandeert je de keuken van je dromen. Wij kunnen het maken; precies zoals jij het bedacht had. Natuurlijk met respect voor jouw budget. Want een Henri Vos past in iedere woning!