Ook Henri’s eigen keuken mag gezien worden! Een keuken waarin creativiteit de boventoon voert. Verschillende materialen: hout, natuursteen en staal maken deze keuken uniek in zijn soort. Aanschuiven aan de bar voor een goed gesprek of een drankje tijdens het koken. Veel kastruimte en een prachtig handgemaakt eilandframe; deze keuken heeft het allemaal!

Koken met een Lacanche

In Henri’s eigen keuken mag ‘ie natuurlijk niet ontbreken: het fantastische Lacanche fornuis. Van alle gemakken voorzien voor de liefhebber van het betere kookwerk. We vertellen je er hier meer over.

Jouw eigen stijl

Henri is natuurlijk niet alleen creatief voor zijn eigen keuken! Hij laat je graag zien wat er mogelijk is voor jou. Laat je eigen creativiteit de vrije loop en vertel ons jouw ideeën. We horen ze graag!

Contact

Benieuwd naar wat wij voor en met jouw keuken kunnen doen? We gaan graag met je in gesprek.

wil je ook Een echte Henri Vos?

Van grote leefkeuken tot klein en compact; onze handen maken ‘m graag voor je! Ons vakmanschap garandeert je de keuken van je dromen. Wij kunnen het maken; precies zoals jij het bedacht had. Natuurlijk met respect voor jouw budget. Want een Henri Vos past in iedere woning!